Lukas Sovesofa SET 1

Spesialpris kr 35 528,30 Regular Price kr 41 798,00
SKU
lukas101

Bredde:         279 cm
Dybde:          100/195 cm
Høyde:          88 cm
(Bestillingsvare, leveringstid 6-8 uker.) 

LUKAS er en sovesofa med en mekanisme for å konvertere sovesofa som er den eneste i sitt slag. Sofaen er behagelig og enkel å bruke - sengetøyet og madrassen er alltid gjemt inne i sofaen. Den kan foldes ut i tre enkle trinn. I løpet av dagen fungerer LUKAS som en robust og komfortabel sofa. I tillegg kan du endre utseendet ved å velge mellom tire forskjellige armlener. Lukas - det er innsiden som teller.

Modellen leveres i flere størrelser. Set 3 er en 3-seter med chaiselongue som du kan ha på venstre eller høyre side. Du kan få oppbevaringsboks under chaiseloungen for et tillegg i prisen. Det følger med madrass med bonellfjær. Du kan også velge mellom 6 forskjellige farge på bena. Dersom du velger Armlene IV eller endeplate blir det små plastikkben som er festet til senga. Målene oppgitt er for armlene I.

Dette produktet blir produsert spesielt for deg, og har en estimert leveringstid på 6-8 uker. 
Ved høytider og mye trafikk må noe lenger ventetid påregnes.

Vi gjør oppmerksom på at fargegjengivelsen kan variere fra skjerm til skjerm. Om ønskelig kan du få tilsendt fargeprøver før du bestiller. Våre tekstiler er fordelt over 6 prisgrupper, og valg av tekstil avgjør pris på sofa. Følg linken under for full oversikt av farger/tekstiler.


bestillings hjelp

Farger

produkt ark

Ben Materiale

Tegning som viser 5 forskjellige armlener

Mer informasjon
Bredde 279 cm
Dybde 100/195 cm
Høyde 88 cm
Leveringstid Bestillingsvare, leveringstid 6-8 uker
Write Your Own Review
Du omtaler:Lukas Sovesofa SET 1
To Top