Lena SET 2 deep

kr 32 198,00
SKU
lena-set-2-ver-b

Bredde:          254 cm
Dybde:           111 cm
Høyde:           95 cm
(Bestillingsvare, leveringstid 6-8 uker.)

Vår LENA sofa modell i dyp variant har en generøs dybde i sete. Med slanke armlener og høye ben er alikevell ikke modellen dominerende i interiøret.
Deilige høye ryggputer med myk stuffing gjør komforen ekstra god. Velg mellom å bestille sofaen din med to store ryggputer, fire små ryggputer eller en blanding med en stor og to små ryggputer (avbildet). Du kan også bestille en tilleggsfarge på sidene av korsryggsputene for en spennende kontrast, slik at du kan mixe og matche for personlig stil. 

LENA er en modulsofa som leveres i flere størrelser og moduler og i to dybder. LENA kommer med både løst og fast trekk og du kan velge mellom ben i tre eller metall. Armlenepute kan bestilles for tillegg i pris, venligst kontakt oss for å bestille dette.

Dette produktet blir produsert spesielt for deg, og har en estimert leveringstid på 6-8 uker. 
Ved høytider og mye trafikk må noe lenger ventetid påregnes.

Vi gjør oppmerksom på at fargegjengivelsen kan variere fra skjerm til skjerm. Om ønskelig kan du få tilsendt fargeprøver før du bestiller. Våre tekstiler er fordelt over 6 prisgrupper, og valg av tekstil avgjør pris på sofa. Følg linken under for full oversikt av farger/tekstiler.


bestillings hjelp

Farger

produkt ark

Ben Materiale

Mer informasjon
Bredde 254 cm
Dybde 111 cm
Høyde 95 cm
Leveringstid Bestillingsvare, leveringstid 6-8 uker
Write Your Own Review
Du omtaler:Lena SET 2 deep
To Top