Sally 3-seter XL sofa Caleido Natur

kr 31 898,00
SKU
Sally-3-seter-xl-caleido-natur

Bredde:          263 cm
Dybde:           103 cm
Høyde:           94 cm
(Lagervare, leveringstid 2-3 uker.)

Sally er en familievennlig sofa for barn som elsker å leke med puter. Bestill korsryggputer i forskjellige størrelser (liten, medium eller stor) eller nakkestøtte for å skape et leken, vennlig rom med plass til alle. Og et tips til foreldrene: velg et vaskbart trekk, bare for å være på den sikre siden. Sally er modulær og leveres i flere størrelser og kombinasjoner. Den kommer setekomfort Standard, som har et sete i kaldskum og en rygg av hullfiber (syntetisk dun). Sofaen kommer med enten løst trekk med borrelås, eller løst trekk med kappe. Du kan også velge mellom treben eller metallben i flere farger.

Denne flotte Sally sofaen er ferdigprodusert og kan bestilles i vår nye Fast-Track avdeling. Dette er sofaer som er ferdig produsert og ligger lagerført. Setekomfort, tekstil og benvalg er allerede valgt for deg.

Denne 3-seter XL sofaen er trukket i lin- og bomullstekstilet Caleido Natur, har avtagbart trekk med borrelås og 15 cm høye svarte metallben. Den har også 3 stk medium korsryggputer med målene 70x25cm.

Vi gjør oppmerksom på at fargegjengivelsen kan variere fra skjerm til skjerm. Om ønskelig kan du få tilsendt fargeprøver før du bestiller.

Farger

produkt ark

 

 

 

 

Mer informasjon
Bredde 263 cm
Dybde 103 cm
Høyde 94 cm
Leveringstid Bestillingsvare, leveringstid 6-8 uker
Write Your Own Review
Du omtaler:Sally 3-seter XL sofa Caleido Natur
Vi fant andre produkter du kanskje vil like!
To Top