Julia 3-seter sofa Elyot Grey

kr 25 998,00
SKU
Julia-3-seter-sofa-elyot-grey

Bredde:            216 cm
Dybde:             86 cm
Høyde:            81 cm
(Bestillingsvare, leveringstid 2-3 uker.)

Flotte JULIA sofa er en elegant og deilig sofa designet av Dan Ihreborn. Sofaen har mange forskjellige konfigurasjoner som gir mange mulige sofa løsninger. Med sine slanke armlener og høye ben er Julia en lett og nett sofa for stuen. Julia er en sofa som du kan både sitte i og slenge deg ned i med et pledd og en bok. Julia sofa er en modell som leveres i Lux eller Premium setekomfort, der Lux er med dunfyll i ryggputer og Premium er fyll med hullfiber. Modellen har også valg mellom små eller store ryggputer, samt har som standard avtakbart trekk.

Akkurat denne Julia sofaen er ferdigprodusert og kan bestilles i vår nye Fast-Track avdeling. Dette er sofaer som er ferdig produsert og derfor kan leveres på kun 2-3 uker, kontra vanlig produksjonstid på 6-8 uker. Setekomfort, tekstil og benvalg er allerede valgt for deg.

Denne Julia 3-seter sofaen er trukket i chenille-tekstilet Elyot Grey, har avtagbart trekk med borrelås, store ryggputer, Lux setekomfort og svarte ben i metall. 

Vi gjør oppmerksom på at fargegjengivelsen kan variere fra skjerm til skjerm. Om ønskelig kan du få tilsendt fargeprøver før du bestiller.

Farger

produkt ark

 

 

 

 

Mer informasjon
Bredde 216 cm
Dybde 86 cm
Høyde 81 cm
Leveringstid Bestillingsvare, leveringstid 6-8 uker
Write Your Own Review
Du omtaler:Julia 3-seter sofa Elyot Grey
To Top