Alva 3-seter

kr 17 998,00
SKU
Alva 3-seter

Bredde:          262 cm
Dybde:           91 cm
Høyde:           86 cm
(Bestillingsvare, leveringstid 6-8 uker.)

Flotte ALVA modulsofa er en sofa for deg som ønsker muligheten til å endre på oppsettet av din sofa. ALVA har bonellfjær i seteputene, som gir sofaen en både fast og myk setekomfort samtidig. Grunnmodulene består av seter som kommer som enkle, doble og triple seteputer. Armlenet er det samme som rygglenet, som festes i spor under seteputen til grunnmodulen. Grunnmodulen har spor for arm/rygg på alle sider, så det som er en 2-seter det ene øyeblikket, i neste enkelt kan gjøres om til en divan. 

3-seteren består av en trippel grunnmodul på 240 cm, 5 arm/rygglener og 3 store ryggputer. ALVA leveres i flere størrelser og kombinasjoner, og du kan bestille så mange eller få elementer du vi. ALVA har fast trekk og men du kan velge å få avtakbart trekk på armlener for en liten tillegg i pris. Du kan velge mellom to ben i metall.

Dette produktet blir produsert spesielt for deg, og har en estimert leveringstid på 6-8 uker. 
Ved høytider og mye trafikk må noe lenger ventetid påregnes.

Vi gjør oppmerksom på at fargegjengivelsen kan variere fra skjerm til skjerm. Om ønskelig kan du få tilsendt fargeprøver før du bestiller. Våre tekstiler er fordelt over 6 prisgrupper, og valg av tekstil avgjør pris på sofa. Følg linken under for full oversikt av farger/tekstiler.

Farger

produkt ark

Mer informasjon
Bredde 262 cm
Dybde 91 cm
Høyde 86 cm
Leveringstid Bestillingsvare, leveringstid 6-8 uker
Skriv din egen anmeldelse
Du omtaler:Alva 3-seter
Vi fant andre produkter du kanskje vil like!
To Top